Vés al contingut
RECEPTES DE CUINA

Gaspatxo emmaduixat

Tomàquets, poma i maduixots: quina bona combinació! Si feu aquest gaspatxo, tindreu un antídot deliciós contra les calors de l’estiu.

Cavall Fort 1366
Taller de cuina
Recepta: Ada Parellada
Fotografia: Dani Codina
Il·lustració: Stefanie Pfeil

Gaspatxo emmaduixat

Ingredients

  • 400 g de tomàquets madurs
  • 1 poma
  • 500 g de maduixots
  • 25 g de pinyons torrats
  • 500 ml d’aigua
  • 200 ml d’oli
  • Sal

Pas a pas

Seguiu aquestes instruccions per fer la recepta. Quan la tasteu… Mmmm! Us en llepareu els dits!

Gaspatxo emmaduixat

1

Peleu la poma, talleu-la a bocins i poseu-la en un recipient gran on càpiguen tots els ingredients.

Gaspatxo emmaduixat

2

Renteu els maduixots i traieu-los la part verda. Talleu-los a daus i poseu-los al recipient. Poseu-hi també els tomàquets, tallats a trossos petits.

Gaspatxo emmaduixat

3

Afegiu-hi l’aigua i la sal. Tritureu el conjunt mentre hi afegiu l’oli fins que aconseguiu una crema fina.

Gaspatxo emmaduixat

4

Coleu-ho per retirar la pell dels tomàquets i les llavors, si n’hi han quedat. Serviu-ho amb els pinyons torrats.

Volem saber com us ha quedat!
Envieu-nos una foto de la vostra creació a bustia@cavallfort.cat

Ep! Encara no ets de Cavall Fort o El Tatano?

Si et subscrius a les nostres revistes, les rebràs a la bústia de casa! Gaudiràs de contingut interessant i divertit durant tot l’any. A més, tindràs un obsequi exclusiu i un carnet amb molts avantatges.