Gaspatxo emmaduixat
Tomàquets, poma i maduixots: quina bona combinació! Si feu aquest gaspatxo, tindreu un antídot deliciós contra les calors de l’estiu.
Cavall Fort 1366
Taller de cuina
Recepta: Ada Parellada
Fotografia: Dani Codina
Il·lustració: Stefanie Pfeil

Ingredients
- 400 g de tomàquets madurs
- 1 poma
- 500 g de maduixots
- 25 g de pinyons torrats
- 500 ml d’aigua
- 200 ml d’oli
- Sal
Pas a pas
Seguiu aquestes instruccions per fer la recepta. Quan la tasteu… Mmmm! Us en llepareu els dits!

1
Peleu la poma, talleu-la a bocins i poseu-la en un recipient gran on càpiguen tots els ingredients.

2
Renteu els maduixots i traieu-los la part verda. Talleu-los a daus i poseu-los al recipient. Poseu-hi també els tomàquets, tallats a trossos petits.

3
Afegiu-hi l’aigua i la sal. Tritureu el conjunt mentre hi afegiu l’oli fins que aconseguiu una crema fina.

4
Coleu-ho per retirar la pell dels tomàquets i les llavors, si n’hi han quedat. Serviu-ho amb els pinyons torrats.
Volem saber com us ha quedat!
Envieu-nos una foto de la vostra creació a bustia@cavallfort.cat
Ep! Encara no ets de Cavall Fort o El Tatano?
