Gelat de maduixes i nata
Aquí teniu unes postres refrescants per a combatre la calor. Són saludables i facilíssimes de fer! Us atreviu amb aquesta recepta?
El Tatano 223
La cuina
Recepta: Ada Parellada
Fotografia: Dani Codina
Il·lustració: Àgata Gil

Ingredients
- 500 ml de nata per a muntar
- 200 ml de llet
- 150 g de sucre
- 200 g de maduixots
Pas a pas
Seguiu aquestes instruccions per fer la recepta. Quan la tasteu… Mmmm! Us en llepareu els dits!

1
Renteu els maduixots amb un raig d’aigua i talleu-los a trossets amb un ganivet.

2
En un bol barregeu la llet i el sucre. Remeneu-ho amb un batedor manual fins que el sucre es dissolgui. Per a muntar la nata, deixeu-la un parell d’hores a la nevera perquè estigui ben freda. Amb el batedor, bateu-la una bona estona fins que tingui textura de nata.

3
Afegiu la nata a la llet ensucrada. Tireu-hi els trossets de maduixot i barregeu-ho a poc a poc perquè la nata no s’abaixi.

4
Poseu-ho al congelador i al cap d’una hora traieu-ho i remeneu-ho. Torneu-ho a treure cada mitja hora i remeneu-ho fins que estigui totalment congelat.
Volem saber com us ha quedat!
Envieu-nos una foto de la vostra creació a bustia@cavallfort.cat
Ep! Encara no ets de Cavall Fort o El Tatano?
