Gotet de fruita i gelat de vainilla
Preneu nota: plàtans, maduixots, gelat de vainilla i xocolata. Amb aquests ingredients fareu unes postres que deixaran tothom bocabadat!
El Tatano 175
La cuina
Recepta: Ada Parellada
Fotografia: Dani Codina
Il·lustració: Àgata Gil

Ingredients
- Un plàtan
- 300 g de maduixots
- 400 g de gelat de vainilla
- 200 g de xocolata de cobertura
- 150 ml d’aigua
Pas a pas
Seguiu aquestes instruccions per fer la recepta. Quan la tasteu… Mmmm! Us en llepareu els dits!

1
Foneu la xocolata amb l’aigua al microones, a potència màxima, un parell de minuts a tot estirar. Remeneu-ho fins que us quedi com una salsa.

2
Peleu el plàtan i talleu-lo a trossets.

3
Renteu els maduixots, talleu-los a làmines i poseu-los al voltant d’un got, fent com una corona.

4
Ompliu la base del got amb el plàtan tallat. Poseu una bona bola de gelat de vainilla a sobre el plàtan i tireu-hi salsa de xocolata per damunt.
Volem saber com us ha quedat!
Envieu-nos una foto de la vostra creació a bustia@cavallfort.cat
Ep! Encara no ets de Cavall Fort o El Tatano?
