Vés al contingut
RECEPTES DE CUINA

Gotet de fruita i gelat de vainilla

Preneu nota: plàtans, maduixots, gelat de vainilla i xocolata. Amb aquests ingredients fareu unes postres que deixaran tothom bocabadat!

El Tatano 175
La cuina
Recepta: Ada Parellada
Fotografia: Dani Codina
Il·lustració: Àgata Gil

Gotet de fruita i gelat de vainilla

Ingredients

  • Un plàtan
  • 300 g de maduixots
  • 400 g de gelat de vainilla
  • 200 g de xocolata de cobertura
  • 150 ml d’aigua

Pas a pas

Seguiu aquestes instruccions per fer la recepta. Quan la tasteu… Mmmm! Us en llepareu els dits!

Gotet de fruita i gelat de vainilla

1

Foneu la xocolata amb l’aigua al microones, a potència màxima, un parell de minuts a tot estirar. Remeneu-ho fins que us quedi com una salsa.

Gotet de fruita i gelat de vainilla

2

Peleu el plàtan i talleu-lo a trossets.

Gotet de fruita i gelat de vainilla

3

Renteu els maduixots, talleu-los a làmines i poseu-los al voltant d’un got, fent com una corona.

Gotet de fruita i gelat de vainilla

4

Ompliu la base del got amb el plàtan tallat. Poseu una bona bola de gelat de vainilla a sobre el plàtan i tireu-hi salsa de xocolata per damunt.

Volem saber com us ha quedat!
Envieu-nos una foto de la vostra creació a bustia@cavallfort.cat

Ep! Encara no ets de Cavall Fort o El Tatano?

Si et subscrius a les nostres revistes, les rebràs a la bústia de casa! Gaudiràs de contingut interessant i divertit durant tot l’any. A més, tindràs un obsequi exclusiu i un carnet amb molts avantatges.