Makiterrà d’enciam i salmó
Us agrada el menjar japonès? Aquí teniu una recepta que fusiona un plat típic del Japó amb la cuina mediterrània. Fàcil, refrescant i boníssima!
El Tatano 137
La cuina
Recepta: Ada Parellada
Fotografia: Dani Codina
Il·lustració: Àgata Gil

Ingredients
- Unes fulles d’enciam
- 100 g de formatge d’untar
- 50 g de salmó fumat
- Julivert
- Un grapat de nous
Pas a pas
Seguiu aquestes instruccions per fer la recepta. Quan la tasteu… Mmmm! Us en llepareu els dits!

1
Desfulleu l’enciam i, si té els nervis molt marcats, talleu-los amb cura. Estireu una làmina de film de plàstic i poseu-hi una fulla d’enciam a sobre.

2
En un bol, barregeu el formatge d’untar amb una mica de julivert picat i unes nous picades.

3
Unteu la fulla d’enciam amb aquesta barreja i, al mig, poseu-hi una tira de salmó fumat. Enrotlleu l’enciam i premeu bé el film de plàstic com si fos un caramel allargat.

4
Deixeu-ho una estona a la nevera. Traieu els rotlles de la nevera i talleu-los com si fos un rotlle japonès.
Volem saber com us ha quedat!
Envieu-nos una foto de la vostra creació a bustia@cavallfort.cat
Ep! Encara no ets de Cavall Fort o El Tatano?
