Mandarines delicioses
Mandarines i xocolata, dos ingredients que combinen a la perfecció! Ho voleu comprovar? Amb aquesta recepta, ho teniu ben fàcil.
El Tatano 204
La cuina
Recepta: Ada Parellada
Fotografia: Dani Codina
Il·lustració: Àgata Gil

Ingredients
- Tres o quatre mandarines
- 100 g de xocolata negra
- 100 g de xocolata amb llet
- 100 g de xocolata blanca
- Confits de colors o ametlla picada
Pas a pas
Seguiu aquestes instruccions per fer la recepta. Quan la tasteu… Mmmm! Us en llepareu els dits!

1
Peleu les mandarines i separeu-ne els grills. Poseu els trossos de xocolata en un recipient apte per al microones.

2
Per a fondre la xocolata, poseu-la 30 segons al microones. Si no s’ha fos prou, poseu-la 30 segons més. Cada vegada que traieu la xocolata del microones, barregeu-la. Heu d’estar alerta perquè es crema molt de pressa!

3
Suqueu la meitat de cada grill de mandarina a la xocolata fosa.

4
Tireu-hi ametlla picada o confits de colors pel damunt. Poseu-ho en un recipient, tapeu-lo i guardeu-lo a la nevera fins al moment de servir-ho a taula.
Volem saber com us ha quedat!
Envieu-nos una foto de la vostra creació a bustia@cavallfort.cat
Ep! Encara no ets de Cavall Fort o El Tatano?
