Pasta sagnant de remolatxa
Poseu-vos un bon tovalló per a menjar aquest plat; la pasta sangonosa us lliscarà per les comissures dels llavis. És la recepta preferida dels vampirs!
Cavall Fort 1441-1442
A la cuina!
Recepta: Ada Parellada
Fotografia: Dani Codina
Il·lustració: Montse Fransoy

Ingredients
- 500 g de macarrons o espaguetis
- 200 g de remolatxa cuita
- 40 g d’ametlles
- Mig gra d’all
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- 50 ml d’oli d’oliva
- Sal
Pas a pas
Seguiu aquestes instruccions per fer la recepta. Quan la tasteu… Mmmm! Us en llepareu els dits!

1
Feu la salsa sangonosa triturant la remolatxa amb les ametlles, l’all i la sal. Afegiu-hi a poc a poc l’oli d’oliva i, finalment, el formatge.

2
Bulliu els macarrons en molta aigua i sal. Directament de l’olla, passeu-los escorreguts a la paella sense refredar-los prèviament. Reserveu una mica de l’aigua de bullir per millorar la salsa.

3
Escalfeu la salsa sangonosa amb els macarrons a la paella i afegiu-hi un cullerot de l’aigua de bullir la pasta. Barregeu-ho bé.

4
Serviu-ho; hi podeu afegir més formatge parmesà i unes fulles d’alfàbrega.
Volem saber com us ha quedat!
Envieu-nos una foto de la vostra creació a bustia@cavallfort.cat
Ep! Encara no ets de Cavall Fort o El Tatano?
