Pim pam pizza!
Quina pizza més bona i fàcil de fer! Mamma mia! Endinseu-vos a la cuina i atreviu-vos amb la nostra versió d’aquest plat típic italià.
El Tatano 189
La cuina
Recepta: Ada Parellada
Fotografia: Dani Codina
Il·lustració: Àgata Gil

Ingredients
- Dos pans de pita
- 100 g de salsa de tomàquet natural o fregit (el que us agradi més)
- 200 g de xoriço tendre
- 200 g de mozzarella
- Uns deus cirerols
- Un manat d’alfàbrega fresca
Pas a pas
Seguiu aquestes instruccions per fer la recepta. Quan la tasteu… Mmmm! Us en llepareu els dits!

1
Obriu el pa de pita i unteu-ne una part amb la salsa de tomàquet.

2
Talleu el xoriço a rodanxes i la mozzarella a daus i poseu-ho al damunt de la pizza.

3
Poseu la pizza al microones 30 segons o més estona, fins que es fongui la mozzarella.

4
Traieu la pizza del microones. Talleu els cirerols per la meitat i poseu-los a la pizza. I poseu-hi, també, fulles d’alfàbrega fresca.
Volem saber com us ha quedat!
Envieu-nos una foto de la vostra creació a bustia@cavallfort.cat
Ep! Encara no ets de Cavall Fort o El Tatano?
