Vés al contingut
RECEPTES DE CUINA

Pim pam pizza!

Quina pizza més bona i fàcil de fer! Mamma mia! Endinseu-vos a la cuina i atreviu-vos amb la nostra versió d’aquest plat típic italià.

El Tatano 189
La cuina
Recepta: Ada Parellada
Fotografia: Dani Codina
Il·lustració: Àgata Gil

Pim pam pizza

Ingredients

  • Dos pans de pita
  • 100 g de salsa de tomàquet natural o fregit (el que us agradi més)
  • 200 g de xoriço tendre
  • 200 g de mozzarella
  • Uns deus cirerols
  • Un manat d’alfàbrega fresca

Pas a pas

Seguiu aquestes instruccions per fer la recepta. Quan la tasteu… Mmmm! Us en llepareu els dits!

Pim pam pizza

1

Obriu el pa de pita i unteu-ne una part amb la salsa de tomàquet.

Pim pam pizza

2

Talleu el xoriço a rodanxes i la mozzarella a daus i poseu-ho al damunt de la pizza.

Pim pam pizza

3

Poseu la pizza al microones 30 segons o més estona, fins que es fongui la mozzarella.

Pim pam pizza

4

Traieu la pizza del microones. Talleu els cirerols per la meitat i poseu-los a la pizza. I poseu-hi, també, fulles d’alfàbrega fresca.

Volem saber com us ha quedat!
Envieu-nos una foto de la vostra creació a bustia@cavallfort.cat

Ep! Encara no ets de Cavall Fort o El Tatano?

Si et subscrius a les nostres revistes, les rebràs a la bústia de casa! Gaudiràs de contingut interessant i divertit durant tot l’any. A més, tindràs un obsequi exclusiu i un carnet amb molts avantatges.